Facebook Pixel

Genius Nutrition

Показани 1 от 20 | 80 (4 Страници)

Не чакайте УТРЕ, за да постигнете най-добрата форма, която сте имали! Започнете да тренирате още от ДНЕС с хранителните добавки на Genius Nutrition.

Какво трябва да знаете за Genius Nutrition?

Това е не просто бранд, който Ви предлага поредните добавки, с които да получите невероятни резултати за кратко време. В марката са комбинирани най-доброто от науката, съвременните технологии и качествени съставки от висок премиум клас.

Фирмата е основана през 2016 година в Европейския съюз с мотивацията да предложи на потребителите качествени и безопасни хранителни добавки. Още от началото започват да работят с някои от най-добрите медицински специалисти и професионални треньори. Целта им е да използват техните знания и съвременните технологии, за да създадат първокласни продукти.

Какви са принципите заложени в Genius Nutrition?

Най-добрите формули дават най-добрите резултати! Затова и приоритет в производството на марката е влагането на висококачествени суровини и съставки.

Формулите на продуктите им се основават на дългогодишно проучване, разработване и тестване. Докато другите фирми се фокусират предимно над синтетиката, Genius Nutrition обръща внимание и на природните източници. Те вярват, че в тях се крие огромен потенциал, който тепърва ще бъде разкриван.

Всички растителни екстракти, използвани в продуктите им са силно концентрирани и с изключително качество. Те НЕ са генетично модифицирани и не съдържат хербициди.

Когато е възможно, брандът избягва напълно синтетичните аминокиселини и използва изцяло органични, получени от естествените процеси на ферментация.

Техните протеиновите добавки са направени от суроватка, получена чрез естествена филтрация БЕЗ йонен обмен и НЕ съдържат генетично модифицирани организми.

Защо да изберете Genius Nutrition?

Всеки детал е от значение! Мотото на марката е: "Най-доброто или нищо!". Този подход, гарантира безкомпромисното качество на всеки един от продуктите им.

Марката не спира да подобрява формулите си. Затова е възможно тяхната продуктова гама да претърпи динамични промени в съответствие с най-новите технологии и научни открития. Когато това се случи, те заместват новия продукт със съществуващия еквивалент.

Безопасност и високи стандарти! Всички продукти на фирмата имат разрешение за търговия в и извън Европейския съюз. Те са произведени в съотвествие със стандартите за качество и безопасност на храните.

Брандът разполага и с вътрешна система за качество, която гарантира, че винаги се използват само най-чистите и качествените суровини.

И не на последно място - всички добавки на марката освен ефективност и добри резултати ще Ви предложат и добър вкус! В техните смеси са заложени естествени вкусове и подсладители, които са напълно безопасни за здравето. Това е потвърдено от Европейския орган за безопасност на храните.

Станате част от доволните клиенти на Genius Nutrition!

Ние от Нутрафит сме щастливи, че можем да Ви предложим най-добрите продукти на марката. В нашия сайт и във фейсбук страницата ни ще откриете отзивите на спортистите, които ни се довериха. Нашите хранителни добавки надхвърлиха техните очаквания!

Не чакайте утре, за да поемете по пътя на промяната! Започнете я още днес като поръчате избраните хранителни добавки през онлайн магазина ни или се свържете с нас на телефон:0887 203 205.