Facebook Pixel
GENIUS NUTRITION HMB-HD 90caps на супер цена Аминокиселини на таблетки /капсули

GENIUS NUTRITION HMB-HD 90caps

35.00 лв.
Наличен
Genius Nutrition
Производител:Genius Nutrition
Код на продукта: 3544
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

Добре, значи сте решили да си починете от тежестите, или ви се е наложило да направите това и някъде по пътя, вие сте станали мързеливи. Това е ок, но сега вашите здрави, напомпани мускули бавно изчезват и резултатите към които сте се насочили не са такива, каквито сте ги планували. В даден момент ще ударите дъното. Същото се случва с хора, които пропускат няколко тренировки и техните трудно постигнати резултати изглежда сякаш се връщат назад и е трудно да достигнат до там, до където са били?! Но сега вече не се налага да се тревожите за пропускането на една-две тренировки, или дори да остареете, тъй като имате мощен съюзник!

Ето какво открихме заровено в научните проучвания и медицинските доклади... Знаехте ли, че тази добавка тайно е изпитвана от Н.А.С.А като хранително решение за атрофирането на мускулите, което произтича от по-дългата безтегловност? Представяме ви Хидроксиметилбутират (Beta-Hydroxy-Beta-Methyl Butyrate) или просто казано HMB-HD. Проучванията показват ползите от HMB в случаи на мускулни травми, произхождащи от тренирането насилови спортове (основно при начинаещи и завръщащи се, но и при ветерани). Освен креатина, това е една от добавките, която получава значително внимание от съответните научни изследвания.

Характеристики и свoйcтвa нa GENIUS NUTRITION HMB-HD 90caps:

 • Подпомага синтеза на мускулни протеини
 • Подпомага здравината на мускула
 • Предпазва от разрушаване на мускулите във всяка възраст
 • Намалява болката
 • 500mg HMB в капсула

HMB е един от метаболитите на аминокиселините L.E.U.C.I.N., който в допълнение към други метаболити оказва анаболни и антикатаболични ефекти на L.E.U.C.I.N. Но тъй като не може да получите повече от 5% от HMB от него, вие имате нужда да го добавите към тренировката си. Тази добавка на Genius ще насърчи анти катаболизма още след първото приемане. HMB-HD не е тест бустер, а анти катаболит. Знаете, че работи не толкова от това как се чувствате, а по-скоро от това как не се чувствате: изтощени, отслабени след напрегнатите упражнения и тези от вас, които тренират усилено от години и изведнъж са спрели, чувствайки, че по-малкото време прекарано във фитнеса е полезно за задържане на трудно оформените мускули. В края на тренировките, вие се чувствате уморени само за известно време. Докато се преоблечете и напуснете фитнеса, вие се чувствате виновни, защото отново имате енергия. По същия начин, HMB-HD е мощен съюзник в строгите диети в бодибилдинга и финеса, където има голям риск да загубите мускулна маса. Прави впечатление, че HMB-HD значително намалява показателите на мускулни увреждания "в кръвта" (главно креатин киназа и лактат дехидрогеназа), както и улеснява мускулната възбуда. HMB-HD допринася за по-бързото възстановяване от усилените силови тренировки и има позитивен ефект върху спортовете за издръжливост - бягане, гребане, колоездене и особено в бойните изкуства. Освен това, вашите мускули ще получат по-малки щети и ще се възстановят по-бързо. Приложимите проучвания показват, че HMB има индиректен ефект върху увеличаването на мускулната маса и също така върху намаляването на мазнините. HMB влияе върху секрецията на инсулин, който допринася за анаболната настройка. Също така, загубата на мускулна маса е необратимо следствие от стареенето. Така че ако сте възрастни можете да разчитате на HMB-HD да поддържа мускулната ви маса здрава. Как ще разберете, че работи? Просто е, просто ще забележите разликата когато го приемате и когато не го приемате след като не вдигате тежести за малко.1 дoзa: 2 капсули

Дoзи в oпaĸoвĸa:45

Прием: В тренировъчни дни: Вземете 2 капсули 30 минути преди тренировка с голяма чаша вода.
➠ В дни без тренировка: Вземете 2 капсули сутрин след закуска. ↻ Не превишавайте дозата от 6 капсули (3000mg) на ден.

Съставки: Бета-хидрокси-бета-метил бутират (HMB) , МАГНЕЗИЕВ СТЕАРАТ, СИЛИЦИЕВ ДИОКСИД, КАПСУЛА ОТ ЧИСТ ЖЕЛАТИН, ОЦВЕТИТЕЛИ: (ТИТАНОВ ДИОКСИД)


Зaбeлeжĸи:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
GENIUS, NUTRITION, HMB-HD, 90caps, Аминокиселини, таблетки, /капсули