Facebook Pixel
ALLNUTRITION Creatine Muscle Max 500g на супер цена Креатинови продукти

ALLNUTRITION Creatine Muscle Max 500g

70.00 лв.
Наличен
Allnutrition
Производител:Allnutrition
Код на продукта: 6366
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

Микронизиран креатин монохидрат от ALLNUTRITION е хранителна добавка, направена от професионалисти, специално за да помогне на спортистите да поддържат високи нива на енергия и сила по време на тренировка или високо интензивни физически дейности, намалявайки умората и стимулирайки увеличаването на мускулната маса.

Характеристики и свoйcтвa нa ALLNUTRITION Creatine Muscle Max 500g:

  • 100% креатин монохидрат 
  • Повишава мускулната маса
  • Повишава силата
  • Снабдява мускулите с енергия

Ако сте от тези, които предпочитат спорт или високо интензивна физическа подготовка, креатин монохидрат микронизиран е най-добрият вариант за вас. Creatine Monohydrate Micronized, произведен от добре познатата марка ALLNUTRITION е хранителна добавка, изработена от 100% микронизиран креатин и обработена със системата „HPLC (Колона за контрол на температурата)“, за да се гарантира, че креатинът е напълно без примеси. Този продукт се препоръчва за спортисти, които желаят да увеличат нивата на енергия, сила и мускулна маса, като същевременно забавят умората, за да се представят пълноценно при физическа активност.

Важно е да се придружава микронизиран креатин монохидрат с балансирана диета и адекватна хидратация, за да се постигнат краткосрочни и средносрочни резултати, които се запазват във времето. Както начинаещите, така и професионалистите могат да постигнат успех в своите тренировки, като приемат препоръчителната доза микронизиран креатин монохидрат от ALLNUTRITION . Тази висококачествена хранителна добавка се препоръчва особено за атлети, които практикуват силови и силови спортове, културисти, високоинтензивни спортове, любители на фитнеса, бойни спортове, спринтьори, полудистанция, скачане и хвърляне. В заключение, този продукт може да бъде от полза за всеки спортист, който тренира интензивно и иска да усъвършенства тялото си, като увеличи физическия си капацитет. Вземете микронизиран креатин монохидрат от ALLNUTRITION , ако искате да подобрите физическото си представяне, като увеличите силата и енергията, за да тренирате много по-дълго.


1 дoзa: 1 мерителна лъжица (3 грама)

Дoзи в oпaĸoвĸa:166

Прием: Като хранителна добавка приемайте 1 доза преди и 1 след тренировка


Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
creatine, creatin, креатин, kreatin, монохидрат, monohydrate, pure, muskul, мускулна, маса, сила, sila, muscle,

Свързани продукти

48.00 лв.
-40%
30.00 лв. 50.00 лв.
-20%
80.00 лв. 100.00 лв.
-20%
64.00 лв. 80.00 лв.