Facebook Pixel
GENIUS NUTRITION ICREATINE 200caps на супер цена Креатинови продукти

GENIUS NUTRITION ICREATINE 200caps

45.00 лв.
Наличен
Genius Nutrition
Производител:Genius Nutrition
Код на продукта: 4069
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

GENIUS NUTRITION ICREATINE 200caps е формула от ново поколение креатин с 5 различни вида креатин, които са активирани чрез патентована производствена технология. Такова голямо разнообразие от креатин предотвратява бързото му разграждане в тялото и осигурява бързото му доставяне до мускулите.

Характеристики и свoйcтвa нa GENIUS NUTRITION ICREATINE 200caps:

 • Бърз мускулен растеж
 • Драматично увеличение на силата и издръжливостта
 • Подобрено увеличаване на мускулния обем
 • Формула преди и след тренировка
 • Подобрена мозъчна функция
 • Без спазми и подуване на корема

КАКВО Е СПЕЦИАЛНОТО на GENIUS NUTRITION ICREATINE 200caps:

За мъжете нереалистичните очаквания ги принуждават да пропуснат работната програма - особено когато търсят невъзможен бърз мускулен растеж. Така че, когато не натрупате около няколко килограма на седмица, не трябва да обвинявате тренировъчната програма, а по-скоро да помислите какво можете да направите по различен начин? Изграждането на мускули е трудна работа и понякога дори най-добрите спортисти се нуждаят от повече стимул. Каква част не само от вашите трудно спечелени пари, но и от вашето трудно прекарано време всъщност се абсорбира и превръща в увеличен мускул и сила? Ако предпочитате добавки от семейството на креатина, време е да направите крачка напред и да се съсредоточите върху нашия най-нов продукт. Заедно с креатин монохидрат, имате нужда и от други форми, които заобикалят това преобразуване и имат по-добри възможности да бъдат използвани от вашите мускули. Ето защо ние формулирахме iCREATINE с ускорената смес.

Няма фаза на запълване, няма фаза на цикъл, няма странични ефекти, 100% стабилен креатинов препарат. С пет различни вида вече имате пет пътя за доставяне на креатин до вашите мускули. Защо толкова много видове? Всеки вид креатин е различен по ефективност, разтворимост и състав. Някои креатини са по-разтворими от други, което от своя страна повишава тяхната ефективност. Други креатини имат прикачени химикали, които подобряват тяхното усвояване и усвояване в мускулите, което елиминира необходимостта от фаза на натоварване. Благодарение на Creatine HCL, ние направихме крачка напред и преминахме от старата школа към подхода със скоростта на светлината, давайки ви креатинова добавка, която е 38 пъти по-разтворима от креатин монохидрата. По същия начин вие ще спестите парите си, защото iCREATINE може да се абсорбира по-ефективно, като ви дава избор да приемате много по-малко от обикновения монохидрат, който обикновено се дава в дози от 5 грама. За момчетата и момичетата, които остаряват и мразят факта, че не са били толкова силни, колкото са били, iCREATINE може да помогне да върнат славните си дни отново, като подобрят издръжливостта по време и след тренировка - плавно и без драма . Ще предположим, че един ден трябва да кажете на лекаря си какво използвате. Но засега се насладете на увеличена енергия и определена промяна на мускулната маса. Можете да използвате само щипка в кафето си със закуска. Микронизираната прахообразна текстура се смесва лесно и не е достатъчно горчива, за да опетни всяко здравословно смути или протеинов шейк.

Какво има вътре?

Crea-ph (1200 mg)

Трикреатин малат (1200 mg)

Креатин-цитрат (600 mg)

Креатин HCL (300 mg)

креатин-пируват (300 mg)

Crea-PH -модифицираният креатин е устойчив на стомашна киселина и се транспортира директно до мускулната тъкан, където стимулира по-голяма сила и маса. Ефективността на тази форма на креатин е такава, че една капсула отговаря на 5 g порция креатин на прах.

Три-креатин малат - комбинация от креатин и ябълчена киселина, която също играе роля в енергийния метаболизъм. Трикреатин малатът е алтернативна форма, в която три молекули креатин са свързани с една единица ябълчена киселина (малат). Точно както всички други алтернативи на стандартния креатин монохидрат. Три-креатин малатът се рекламира като по-разтворим и абсорбиращ продукт, с по-малко странични ефекти от монохидрата (без разстроен стомах, по-малко задържане на вода и т.н.) и по-малко умора по време на тренировка.

Креатин цитрат - Направено е заключение, че четириседмичен прием на Cr-Cit значително подобрява представянето по време на периодични упражнения за хващане на ръце с максимална интензивност и че може да е от полза за издръжливостта, поради повишената активност на аеробния метаболизъм.

Креатин HCL - Креатин HCl не предизвиква задържане на вода. Както креатин хидрохлоридът, така и креатин монохидратът директно ще доведат до подобрено натрупване на мускули, сила и производителност. Creatine HCl е по-разтворим във вода, но някои смятат, че той също така се абсорбира по-ефективно в тялото. Ето защо повечето продукти с креатин HCl имат порция под един грам, за разлика от стандартните пет грама за монохидрат.

Креатин пируватът е съединението, което започва цикъла на Кребс. Цикълът на Кребс е енергиен цикъл, който е пряко отговорен за производството и прекурсорите на АТФ (енергия). Понастоящем креатин пируватът е известен с многобройни предимства, които включват: намаляване на мастната маса, подобрена издръжливост по време на аеробна активност и чиста телесна маса.

iCREATINE ще отговори и надмине вашите очаквания!1 дoзa: 5 капсули

Дoзи в oпaĸoвĸa: 40

Прием: тренировъчни дни: За най-добри резултати приемайте 5 капсули 20 минути преди тренировка , Дни без тренировка: Приемайте по 5 капсули по всяко време на деня.

Съставки: crea-ph (креатин монохидрат, натриев хидроген-бикарбонат), три-креатин-малат, креатин-цитрат, креатин hcl, креатин пируват, желатинова капсула (направена от чист желатин, багрила: титанов диоксид)
Зaбeлeжĸи:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
creatine, matrix creatine, genius, pyrovate, hcl, malate, citrate, monohydrate, icreatine

Свързани продукти

Топ продукт
-40%
30.00 лв. 50.00 лв.
-25%
20.25 лв. 27.00 лв.