Facebook Pixel
SWEDISH SUPPLEMENTS Kre-Alkalyn EFX 120 caps. / 2600 mg на супер цена Креатинови продукти

SWEDISH SUPPLEMENTS Kre-Alkalyn EFX 120 caps. / 2600 mg

74.95 лв.
Наличен
Swedish Supplements
Производител:Swedish Supplements
Код на продукта: 532
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

Kre-Alkalyn® е патентован буфериран креатин монохидрат, който е алтернатива на нормалния креатин, при който потребителят не освобождава фазата на зареждане. Kre-Alkalyn® има PH стойност 12, което означава, че може да издържи ефективно киселинната стойност на PH на стомаха и запазва стабилност към червата, където се извършва абсорбция за по-нататъшен транспорт до мускулите, не е необходимо циклиране на креатин и няма странични ефекти.


Характеристики и свoйcтвa нa Swedish Supplements Kre-Alkalyn EFX 120 caps. / 2600 mg:

•       1300мг. чист кре-алкалин в капсула

Повишава силата и експлозивността

Повишава мускулният обем

Без фаза на зареждане,директно действие

Без водна задръжка


Kre-Alkalyn® осигурява максимална стабилност и абсорбция и следователно е по-ефективен от нормалния креатин монохидрат. Kre-Alkalyn® е показан при тестове за превръщане в страничен продукт на креатинин, когато е изложен на киселина, което означава по-малък риск от задържане на течности и по-малко проблеми с мощността за потребителя. Креатинът е една от най-добре проучените хранителни добавки за повишаване на ефективността, открити днес, с близо хиляда проучвания зад него. Креатинът повишава производителността, като доставя фосфатни групи до мускулите, които ги използват като гориво при анаеробни експлозивни упражнения, като спринт или тренировки с тежки тежести. Креатинът увеличава физическото представяне чрез повтарящи се краткотрайни упражнения с висока интензивност „Желаният ефект се постига при минимум 3 g прием“


1 дoзa: 2 капсули

Дoзи в oпaĸoвĸa: 60

Прием: За телесно тегло до 80 кг, вземете 1 капсула преди и 1 капсула след тренировка. За телесно тегло над 80 кг, вземете 2 капсули преди и 2 капсули след тренировка.

Състав: омекотен креатин монохидрат, опаковка на капсулата (желатин, оцветител: титаниев диоксид), антислепващ агент (магнезиев стеарат, силициев доксид).Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
SWEDISH, SUPPLEMENTS, Kre-Alkalyn, EFX, 120, caps., 2600, Креатинови, продукти

Свързани продукти

Топ продукт
-20%
48.00 лв. 60.00 лв.
-20%
28.00 лв. 35.00 лв.
-25%
45.00 лв. 60.00 лв.