Facebook Pixel
OSTROVIT Liver Aid 90 caps на супер цена Екстракти

OSTROVIT Liver Aid 90 caps

36.95 лв.
Наличен
Ostrovit
Производител:Ostrovit
Код на продукта: 7712
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

OstroVit Pharma Liver Aid е най-висококачествената хранителна добавка, която съдържа специално подбран комплекс от вещества, подпомагащи регенерацията и правилното функциониране на черния дроб. Линията Pharma е най-новото „дете“ на OstroVit, което поставя на първо място качеството на суровините, фармацевтично качество на производството и всички компоненти, благодарение на които е направена добавката. OstroVit Pharma са абсолютно елитни добавки за потребители, които знаят какво е най-важно за тях.

Характеристики и свoйcтвa нa OSTROVIT Liver Aid 90 caps:

•       Комплекс от 9 активни съставки (билки и биологични съставки, поддържащи функцията на черния дроб)

•       Подпомага регенерацията на хепатоцити или чернодробни клетки

Той поддържа защитните функции на черния ни дроб

Регулира метаболизма на глюкозата и инсулина

Подпомага кръвообращението, като подпомага правилното функциониране на черния ни дроб


OstroVit Pharma Liver Aid е комплекс от подходящо подбрани, стандартизирани билки и вещества, които синергично имат за цел да увеличат ежедневната работа на натоварения черен дроб, да подобрят функциите му за детоксикация, да подпомогнат регенерацията и защитните функции. Грижете се за черния си дроб, грижете се за по-добро утре за вашето тяло, здраве и благополучие.


Екстракт от семена от бял трън - бял трън, стандартизиран до 80% силимарин, включително 30% силибин и изозилибин, който е известен със своите полезни свойства за подобряване на чернодробната функция. Той предпазва стомашната лигавица, поддържа функциите на детоксикация и защитава чернодробните клетки или хепатоцитите, които са особено изложени при прием на НСПВС, злоупотреба с алкохол и други токсини.

Екстракт от коренище на куркума - стандартизиран до 95% от куркуминоидите, не само поддържа правилното кръвообращение и кардиопротективните функции, но също така подобрява функциите на най-големия ни орган, т.е. черния дроб.

Екстракт от листа от артишок - стандартизиран до 5% цинарин проявява хепатопротективни ефекти, т.е. защитава нашите чернодробни клетки, регулира нивото на липидите в кръвта ни и регулира нивото на метаболизма на глюкоза-инсулин.

Екстракт от плодове черен пипер - стандартизиран до 95% пиперин, подобрява храносмилането и увеличава притока на кръв, което води до по-добро кръвоснабдяване на нашите органи, като по този начин подобрява тяхната функция.

N-ацетилцистеин (NAC) - е едно от веществата, които са посветени на черния дроб. Той поддържа защитни и детоксикационни функции на черния дроб, а също така участва активно в синтеза на най-важния трипептид в нашето тяло, т.е.глутатион, който играе най-важните антиоксидантни функции на тялото.

Холин - холинът (в случая формата на битартрат) е органично химично съединение, известно още като витамин В4, използвано главно заради когнитивно стимулиращите си свойства (директна трансформация в ацетилхолин на един от най-важните невротрансмитери) или като средство за черния дроб здраве, способно да намали натрупването на мастен черен дроб, хроничното му възпаление, цироза или хиперхолестеролемия.

L-глутатион - в намалена форма. Той неутрализира свободните радикали, като действа като приемник на радикали. Той се синтезира във всяка клетка на нашето тяло и спомага за прочистването на черния ни дроб.

Витамин В6 - под формата на р-5-р или пиридоксал 5-фосфат. Това е най-добрата биологично достъпна форма на витамин В6 за нашето тяло. Той отговаря и поддържа океана от физиологични функции и е от решаващо значение за правилното функциониране на всички органи в тялото ни.


1 дoзa: 3 капсули

Дoзи в oпaĸoвĸa: 30

Прием: Консумирайте 1 порция (3 капсули) дневно, за предпочитане по време на хранене. Препаратът е предназначен за възрастни.

Състав:Холин битартрат, екстракт от семена от бял трън (80% силимарин, включително 30% силибин и изозилибин), N-ацетилцистеин (NAC), витамин В6 (Р-5-Р пиридоксало 5'-фосфат), екстракт от коренище на куркума (95% куркуминоид), инулин, екстракт от листа от артишок (5% цинарин), L-глутатион редуциран, екстракт от плодове черен пипер (95% пиперин), обвивка на капсулата (пълнител: хидроксипропил метилцелулоза), средство против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини.

Продуктът може да съдържа мляко (включително лактоза), фъстъци, соя, други ядки, овес, сусам, яйца, ракообразни, риба.


Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
OSTROVIT, Liver, Aid, caps, Екстракти

Свързани продукти

Топ продукт
-25%
-25%
-25%
37.50 лв. 50.00 лв.
-25%
-25%
43.50 лв. 58.00 лв.