Facebook Pixel
NOW Acetyl L-carnitine 500mg 50 caps на супер цена Добавки за отслабване

NOW Acetyl L-carnitine 500mg 50 caps

48.00 лв.
Наличен
NOW
Производител:NOW
Код на продукта: 2352
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

Ацетил L-карнитинът е модифицирана аминокиселина, която подпомага производството на клетъчна енергия, като подпомага транспортирането на мазнините в митохондриите, където се окислява и превръща в АТФ (химическа енергия за клетката).Ацетил-L-карнитин 500 mg от Now Foods е отлична хранителна добавка за повишаване на енергията и насърчаване на по-доброто познание. Характеризира се с подобряване на транспорта на мастни киселини до клетките. Освен това има способността да намалява оксидативното увреждане и да насърчава активността на невротрансмитерите.


Характеристики и свoйcтвa нa NOW Acetyl L-carnitine 500mg 50 caps:

  • Висока бионаличност
  • Подпомага транспортирането на мастни киселини до клетката
  • Подобрява мозъчната дейност 
  • По-бързо усвоима форма
  • 500мг в капсула

Ацетил L-карнитинът е високо биодостъпна форма на L-карнитин, която може да премине кръвно-мозъчната бариера, където оказва антиоксидантно действие, помага за поддържане на здравословен клетъчен енергиен метаболизъм и подпомага мозъчната функция.

Освен това са проведени проучвания, свързани с консумацията му с подобряване на неврологичното здраве. Той предлага увеличаване на силата и по-добра сърдечно-съдова дейност. Той също така благоприятства по-добро физическо представяне за практикуване на спорт или за много активен начин на живот. Почувствайте повече жизненост благодарение на прекрасните му хранителни свойства.

Ако искате да получите повече енергия, трябва да консумирате ацетил-L-карнитин 500 mg от Now Foods. По същия начин, по който прави карнитинът, това хранително вещество благоприятства пристигането на мастни киселини към митохондриите, като там се превръща в „гориво“, което ще захранва клетката. По този начин има повишаване на енергията, поради което е честа добавка сред спортистите. В допълнение, този LAC има по-голяма бионаличност. Тоест по-лесно се усвоява от тялото. В допълнение към това, тази модифицирана аминокиселина преминава през кръвно-мозъчната бариера, което й позволява да действа срещу оксидативния стрес, освен че благоприятства действието на невротрансмитерите.


1 дoзa: 2

Дoзи в oпaĸoвĸa:25

Прием: Като хранителна добавка приемайте 1-2 капсули на гладно според нуждите


Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
acetyl, ацетил, l-carnitine, carnitine, л-карнитин, карнитин, отслабване, fat, loss, мазнини, maznini, изгаряне, izgarqne, now, нау

Свързани продукти