Facebook Pixel
MUTANT BCAA THERMO 30 serv на супер цена Аминокиселини
-25%

MUTANT BCAA THERMO 30 serv

45.00 лв.60.00 лв.
Наличен
Mutant
Производител:Mutant
Код на продукта: 5871

Възможни варианти

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

MUTANT BCAA THERMO е иновативен продукт от ново поколение,което едновременно ви доставя възстановяване и енергия в едно! MUTANT BCAA Thermo съдържа 6 грама BCAA, подредени с електролити, кофеин, BioPerine® и CaloriBurn GP®. Резултати от 2 клинични проучвания показват, че CaloriBurn GP® осигурява 5 пъти повече термогенна сила! 

Характеристики и свoйcтвa нa MUTANT BCAA THERMO 30 serv:

BCAA Thermo има 6g напълно инстанцирани вегетариански ферментирали BCAA, които помагат за възстановяването ви, което може да подпомогне мускулния растеж с течение на времето.

Поддържането на хидратация е съществена част от максимизирането на производителността. Ето защо се погрижихме да добавим 8 електролита, за да Ви помогнем да хидратирате!

BCAA Thermo е подсилен с доказан и патентован термогенен ускорител, за да е сигурен, че работи толкова силно, колкото и вие.

BCAA Thermo е в предпочитаното съотношение 2: 1: 1, което е инстанцирано за по-добра разтворимост.


По-добро от BCAA самостоятелно е BCAA Thermo - най-добрият начин да енергизирате деня или следващата си тренировка, докато все още влизате в BCAA, необходими за оптимално възстановяване и ефективност на мускулите. Включен в предпочитаното съотношение 2: 1: 1 и инстанциран за превъзходна разтворимост, сега можете да изграждате и изгаряте с енергизиращата, термогенна сила на новия BCAA Thermo. Подсилен с доказан и патентован термогенен ускорител, BCAA Thermo работи толкова усилено, колкото и вие.

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са основни аминокиселини в протеина, което допринася за растежа на мускулната маса. Магнезият допринася за нормалния протеинов синтез, мускулната функция и намаляването на умората. Кофеинът допринася за увеличаване на капацитета за издръжливост, производителността и спомага за подобряване на концентрацията. 


1 дoзa: 1 мерителна лъжица

Дoзи в oпaĸoвĸa: 30

Прием: Приемайте по 1 доза преди или по време на тренировка


Съставки: L-левцин, L-валин, L-изолевцин, лимонена киселина, ябълчена киселина, магнезиев бисглицинат, магнезиев оксид, калий.

Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
MUTANT, BCAA, THERMO, serv, Аминокиселини

Свързани продукти

Топ продукт
-44%
78.00 лв. 140.00 лв.
Топ продукт
-25%
45.00 лв. 60.00 лв.
-39%
80.00 лв. 132.00 лв.
-30%
42.00 лв. 60.00 лв.
-30%
48.30 лв. 69.00 лв.