Facebook Pixel
YAMAMOTO NUTRITION TESTOROL – 40 ТАБЛЕТКИ / 13 ДОЗИ на супер цена Хормонно-стимулиращи и хардкор продукти

YAMAMOTO NUTRITION TESTOROL – 40 ТАБЛЕТКИ / 13 ДОЗИ

64.99 лв.
Наличен
Yamamoto Nutrition
Производител:Yamamoto Nutrition
Код на продукта: 122
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

YAMAMOTO NUTRITION TESTOROL е стимулант за полова активност под формата на добавка, за която е използвано най-доброто, което науката може да предложи и демонстрира в областта, без да създава фалшиви илюзии и излишни претенции. 

Тя подобрява реакцията на психо-физическия стрес благодарение на подкрепата, която осигуряват растителните екстракти и доказаните активни елементи. Също подпомага хормоналната ос на спортистите, които се подлагат на интензивен стрес и по този начин рискуват да получат неблагоприятни ефекти.

Характеристики и свoйcтвa нa YAMAMOTO NUTRITION TESTOROL:

  • Д-Аспарагинова киселина;
  • семена от сминдух;
  • ашваганда;

YAMAMOTO NUTRITION TESTOROL е за всеки, който тренира високо интензивни спортове като тренировки с тежести и по-специално бодибилдъри, пауър лифтери, кросфитъри и бойни спортове, знае, че тестостеронът е ключов хормон в медиирането на андрогенни процеси като мускулен растеж, загуба на тегло и повишена сила.

Освен това, ако тренирате усилено и не се възстановявате напълно, бързо влизате в завихряне на стреса, което ще доведе до „канибализиране на мускулите ви“ и влошаване на ефективността на тренировката, както и до потенциалния риск от нараняване, подложен на заболяване и значително намаляване на ендокринното производство на ценния мъжки хормон.

Списъкът на добавките, предлагани на пазара като „тест-бустери“ или стимуланти за полова активност е изключително впечатляващ и всъщност е „критичен“ фактор за компаниите, произвеждащи добавки, тъй като финансовите залози са много високи. Сигурни ли сме за това, което купуваме? Наистина ли е подкрепено от науката?


1 дoзa: 3 таблетки

Дoзи в oпaĸoвĸa: 13 дози

Прием: Приемайте 1 доза с 200 мл вода.

Cъcтaв: Целулоза; D-аспарагинова киселина, магнезиев бисглицинат, семена от сминдух (Trigonella fo enum-graecum L.) d.e. 45% фуростанолови сапонини, 20% протодиосцин, KSM-66® As hwagandha [Ашваганда (Withania somnifera (L.) Dunal) корен d.e. 5% витанолиди (съдържа мляко)], женшен (Panax ginseng C.A. Mey.) корен d.e. 20% гинзенозиди, антислепващи агенти: талк, магнезиеви соли н а мастни киселини, силициев диоксид; цинков глюконат, стабилизатор: хидроксипропилцелулоза; фи лмово покритие (глазиращи агенти: хидроксипропил метилцелулоза, глицер ол, шеллак, оцветители: титанов диоксид , железни оксиди и хидроксиди), натриев борат.

Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър

Свързани продукти

-25%
41.25 лв. 55.00 лв.
-20%
37.60 лв. 47.00 лв.
-25%
33.75 лв. 45.00 лв.
-29%
32.00 лв. 45.00 лв.