Facebook Pixel
YAMAMOTO NUTRITION SILY CAPS на супер цена Подпомагащи черния дроб

YAMAMOTO NUTRITION SILY CAPS

27.99 лв.
Наличен
Yamamoto Nutrition
Производител:Yamamoto Nutrition
Код на продукта: 121
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

YAMAMOTO NUTRITION SILY CAPS е хранителна добавка на прах от млечен бодил и титруван екстракт в 80% от силимарин. Млечния бодил, в допълнение към извършването на антиоксидантна функция, насърчава функциите за прочистване на тялото и метаболизма на въглехидратите.

Характеристики и свoйcтвa нa YAMAMOTO NUTRITION SILY CAPS:

  • Титрува се при 80% силимарин
  • Насърчава пречистващите и детоксикиращите функции на организма
  • Антиоксидантна функция
  • Подобрява метаболизма на въглехидратите
  • Подпомага функцията на черния дроб

YAMAMOTO NUTRITION SILY CAPS съдържа Бял трън, който е тревисто растение, разпространено в целия Средиземноморски басейн, като лесно можем да го намерим в Италия. Славата му идва от факта, че винаги е бил смятан за тоник за черния дроб, нашия ценен филтър. Хепатопротективните и дори епипуративните свойства на белия трън произтичат от флавоноиден комплекс "flavolignani", присъстващ в неговите плодове и по-специално от "silymarin".

Силимаринът подпомага процеса на регенериране на чернодробните тъкани от злоупотребата с алкохол и други токсични вещества, които с течение на времето са допринесли за влошаване на черния дроб и може би за хронифициране на определени проблеми, като по този начин ще променят чернодробната функция, която може да излезе от неговата дейност детокс, както и ефективността на правилната термогенеза например. Силимаринът защитава новите чернодробни клетки, като помага за намаляване на възпалителните процеси на черния дроб, които заглушават, за да се създадат в тялото; както и да може да противодейства на типичен проблем с прехранване или неправилно хранене, водещо до затлъстяване на черния дроб (затлъстяване на черния дроб).


1 дoзa: 3 капсули

Дoзи в oпaĸoвĸa: 20 дози

Прием: Приемайте по 1 доза дневно с вода или друга напитка

Cъcтaв: екстракт от бял трън (Silybum marianum (L.) Gaertn) плодове тит. 80% силимарин, малтодекстрин, капсула (желатин), пълнител: микрокристална целулоза; антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър

Свързани продукти

-25%
41.25 лв. 55.00 лв.
-20%
37.60 лв. 47.00 лв.
-25%
33.75 лв. 45.00 лв.
-29%
32.00 лв. 45.00 лв.