Facebook Pixel
YAMAMOTO NUTRITION PROTESAMINE MCU-20 ALPHAZER на супер цена Аминокиселини

YAMAMOTO NUTRITION PROTESAMINE MCU-20 ALPHAZER

129.99 лв.
Наличен
Yamamoto Nutrition
Производител:Yamamoto Nutrition
Код на продукта: 118

Възможни варианти

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

YAMAMOTO NUTRITION PROTESAMINE MCU-20 ALPHAZER  е новият и иновативен патент от Alphazer®, предназначен да изведе визията на класа хранителни добавки на базата на аминокиселини на ново абсолютно ниво, разработен чрез непрекъснато проучване и внимателен анализ на напредъка и изследванията на технологии за предаване, за да отговори на нуждите на един все по-обширен и взискателен, но често твърде самохвалко, комерсиален или объркващ пазар на спортни добавки.

Характеристики и свoйcтвa нa YAMAMOTO NUTRITION  PROTESAMINE MCU-20 ALPHAZER:

 • Усилва протеиновия синтез за възстановяване на мускулните влакна след тренировка.
 • Силна подкрепа в условия на особена нужда на тялото, като например по време на периоди на мускулен растеж, дисбалансирани диетични условия или моменти на тежка физическа умора.
 • Максимално задържане на азот без генериране на азотни шлаки благодарение на оптималния стехиометричен баланс между различните аминокиселини, които съставляват патента, за разлика от различните формули на пазара, които не могат да гарантират оптимално усвояване.
 • Поддръжка на трофизъм за поддържане на основните тъкани на тялото.
 • Поддържане на косата, кожата и ноктите.
 •  Повишава синтеза на протеини за възстановяване на мускулните влакна след тренировка Силна подкрепа в условията на особена нужда на организма.

Ексклузивната технология Protesamine® MCU-20® е свързана с микрокапсулираната система MCU20®, иновативна добавена стойност, която прави този набор от аминокиселини от растителна ферментация изключително разтворим, без да има остатъчни частици в разтвора. Това ще гарантира пълната му бионаличност, което води до невероятно бързо усвояване в сравнение с обикновените смеси от аминокиселини.


1 дoзa: 1 саше

Дoзи в oпaĸoвĸa: 24

Прием: Приема са по 1 саше, което се разтваря в 300 мл вода и се приема веднъж на ден, на празен стомах, преди или след натоварвания или между храненията.

Cъcтaв: Protesamine® (L-левцин, L-лизин хидрохлорид, L-изолевцин, L-валин, L-треонин, сгъстител: полисорбат 80; L-цистеин, L-хистидин, L-фенилаланин, L-метионин, L-триптофан , L-тирозин), коректор на киселинността: лимонена киселина; аромати, антислепващ агент: силициев диоксид; подсладител: сукралоза.

Зaбeлeжĸи:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър

Свързани продукти

-25%
41.25 лв. 55.00 лв.
-20%
37.60 лв. 47.00 лв.
-25%
33.75 лв. 45.00 лв.