Facebook Pixel
YAMAMOTO NUTRITION LACTOBACILLUS REUTERI – 30 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ на супер цена Пробиотици

YAMAMOTO NUTRITION LACTOBACILLUS REUTERI – 30 ТАБЛЕТКИ / 30 ДОЗИ

28.99 лв.
Наличен
Yamamoto Nutrition
Производител:Yamamoto Nutrition
Код на продукта: 148
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

YAMAMOTO NUTRITION LACTOBACILLUS REUTERI често се среща в чревната лигавица при новородени от първите часове на живота, тъй като е част от важната имунна подкрепа, предавана от майката на детето, като осигурява първата защитна защита. действие срещу противовъзпалителни ефекти в червата. Не случайно се е доказала, че е един от най-безопасните пробиотични щамове, използвани днес в областта на педиатрията, където се прилага не само за своите големи ползи като пробиотик, но и в случаите на дразнещи газови колики, които често засяга новородените, особено тези, които се хранят с изкуствено мляко.

Характеристики и свoйcтвa нa YAMAMOTO NUTRITION LACTOBACILLUS REUTERI:

  • Благоприятно имуномодулиращо действие;
  • Полезен при диария, гастроентерит, раздразнени черва;
  • Намалява времето, необходимо за възстановяване на здравето;
  • Намалява чревната абсорбция на холестерол и други мазнини.

YAMAMOTO NUTRITION LACTOBACILLUS REUTERI произвежда екзополизахариди, които са влакна, които могат да улавят холестерола и да предотвратяват неговата абсорбция, и също произвеждат хидролаза на жлъчна сол (BSH), ензимен комплекс, който намалява чревната абсорбция на холестерол от храни, които след това се елиминират чрез фекалиите , Всъщност, като всички мазнини, са необходими конюгирани жлъчни киселини, за да се абсорбира холестеролът. Поради това приемането на Lactobacillus reuteri увеличава отделянето на холестерол през фекалиите, разчупвайки химическите връзки на конюгираните жлъчни киселини. По-нататъшни свързани механизми са обект на задълбочен анализ, но благодарение на това допълнително действие върху сърдечно-съдовата система, приемът на Lactobacillus reuteri все повече се счита за допълващ балансирана диета, физически упражнения и използването на специфични хранителни добавки, като омега 3, цитрусови биофлавоноиди като бергамот, фитостероли и витамин К2.


1 дoзa: 1 таблетка

Дoзи в oпaĸoвĸa: 30 дози

Прием: Приемайте по 1 доза дневно с вода, препоръчително между хранения

Cъcтaв: Целулоза, хидроксипропил метил целулоза; царевично нишесте, Limosilactobacillus reuteri (Lactobacillus reuteri) [PBS072 (DSM 25175)], антислепващи агенти: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини.

Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър

Свързани продукти

-25%
41.25 лв. 55.00 лв.
-20%
37.60 лв. 47.00 лв.
-25%
33.75 лв. 45.00 лв.
-29%
32.00 лв. 45.00 лв.