Facebook Pixel
PROMO STACK CVETITA HERBAL 1+1 FREE INQSINE-M на супер цена Промо стакове

PROMO STACK CVETITA HERBAL 1+1 FREE INQSINE-M

138.00 лв.
Наличен
Cvetita Herbal
Производител:Cvetita Herbal
Код на продукта: 7651
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

InQsine - M е комбинация от 3 съсътавки: Инозин, Коензим Q10 и Магнезий.Специално селектирано формула за активно спортуващи с висока интензивна натовареност.

Характеристики и свoйcтвa нa PROMO STACK CVETITA HERBAL 1+1 FREE INQSINE-M:

 • Насърчава производството на клетъчна енергия
 • Минимизира образуването на млечна киселина в мускулите
 • Подпомага сърдечно-съдовата работа
 • Подпомага издръжливостта при интензивни тренировки
 • Спомага за предпазването на сърцето от натоварвания
 • Енергизира и тонизира тялото

Инозинът представлява пуринов нуклеозид, който играе ролята на прекурсор на аденозин трифосфат (АТФ). Аденозин трифосфат пък представлява важен вещество (ензим), който свързан с продукцията на енергия в клетките. Инозинът е още важен елемент за метаболизирането на глюкозата и обменната работа в тялото, което го прави жизненоважен за случването на множество естествени процеси в нашия оранизъм.

Коензим Q10 или (CoQ10) представлява съединение, което естествено се синтезира в човешкото тяло, тоест човешкото тяло го произвежда. Поначало тази витаминоподобна субстанция се локализира в митохондриите на клетките, където действа и се съхранява. Митохондриалната функция е незаменима за качественото производство на енергия в клетките. Доказано е, че след 25 годишна възраст клетъчният синтез на коензим Q10 претърпява изменения. Производството му намалява с възрастта, а недостигът му има негативно участие за множество естествени функции в организма. За да се предотврати изчерпването му от организма е препоръчително коензим Q10 да се приема регулярно под формата на хранителна добавка. Наличието на това жизненоважно химично съединение е от огромно значение за вашето здраве.

Магнезият е вторият най-разпространен минерал в човешкото тяло. Явява се един от най-жизненоважните микроелементи в организма и е отговорен за множество процеси. Известно е, че участва в повече от 300 ензимни реакции, който протичат ежедневно в организма ни.Може да се каже, че този минерал улеснява метаболитните процеси в организма, което е от особена важност. Магнезият подпомага за образуването на колагена. Колагенът е главеният белтък в съединителната тъкан и най-изобилният протеин, той като се намира в костите, мускулите, сухожилията, връзките, кожата и хрущялите. Именно той е основният компонент на съединителните тъкани, които изграждат сухожилията, връзките, кожата и т.н. Магнезият съдейства производството на колаген и по този начин защитава костите и ставите.


1 дoзa: 1 капсула

Дoзи в oпaĸoвĸa: 80

Прием: Като хранителна добавка приемайте по 1 капсула дневно след хранене


Зaбeлeжĸи:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
PROMO, STACK, CVETITA, HERBAL, 1+1, FREE, INQSINE-M, Промо, стакове

Свързани продукти

-35%
-25%
Топ продукт
-25%
82.50 лв. 110.00 лв.
-25%