Facebook Pixel
NOW Vitamin D-3 1000 IU 360 softgels на супер цена Хранителни добавки за стави

NOW Vitamin D-3 1000 IU 360 softgels

45.00 лв.
Наличен
NOW
Производител:NOW
Код на продукта: 5512
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

Витамин D-3 1000 IU от Now Foods е концентрирана хранителна добавка, която ви осигурява това основно хранително вещество, което гарантира вашето здраве по много начини. Включете го, за да укрепите защитните си сили, да получите повече енергия и също така да укрепите костите си. Този продукт се предлага в бързо усвояващи се меки гелове и може лесно да бъде включен във вашата ежедневна диета.

Характеристики и свoйcтвa нa NOW Vitamin D-3 1000 IU 360 softgels:

 • Ефективно покрива нуждата от витамин D3 в организма
 • Подпомага минерализацията на костите
 • Подпомага правилното функциониране на имунната система
 • Допринася за нормалното функциониране на мускулите
 • Той е определящ за регулиране на нормалната секреция на инсулин в организма
 • Помага за предотвратяване на заболявания като диабет, остеопороза, високо кръвно налягане.

При слънчеви бани на открито и консумация на храна ние получаваме този витамин. Но тъй като не е много в изобилие в ястията, често е удобно да се приема с висококачествена хранителна добавка. Това е най-сигурният начин да се гарантира, че тялото получава пълно снабдяване с това хранително вещество.

Осигурете си добро здраве, като приемате витамин D-3 1000 IU от Now Foods. Този витамин е мастноразтворим и има голямо влияние върху здравето на костите и ставите. По същия начин благоприятства доброто настроение и влияе върху енергията, тъй като подобрява жизнеността, която получавате от различни храни. Наличието му в тялото е благоприятно и за костите и ставите, което е важно за спортисти и хора, които се занимават с високоинтензивни тренировки. Може да бъде полезно за ефективно възстановяване от наранявания или навяхвания. Той също така предотвратява дегенеративни психични заболявания, тъй като е от полза за метаболитните процеси, които невроните извършват.

Ако живеете на място, където степента на ултравиолетова радиация е под 3, имате нужда от витамин D-3 1000 IU от Now Foods. На тези места климатът обикновено е облачен или дъждовен и има малко възможности за слънчеви бани с достатъчно интензивност, за да усвоите повече от това хранително вещество. Може да бъде и благоприятен фактор за понижаване на кръвното налягане. По този начин става ясно, че това е основен витамин и че консумацията му може да предотврати влошаването на костите, укрепва ставите, благоприятства имунната система и допринася за получаване на повече енергия. Храните нямат оптимални нива, които да гарантират присъствието им в тялото. Ето защо трябва да го осигурите чрез висококачествена хранителна добавка като тази.
1 дoзa
: 1 капсула

Дoзи в oпaĸoвĸa:360

Прием: Като хранителна добавка приемайте 1 доза 2 пъти дневно, при настинки и грипове или през зимните сезони приемайте от 3000 до 5000 единици дневно

Състав:Екстра върджин зехтин и мека капсула (волски желатин, вода, глицерин).


Зaбeлeжĸи:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
NOW, Vitamin, D-3, 1000, 360, softgels, д-3, д3, d3, 1000 iu, 1000 единици,