Facebook Pixel
GENIUS NUTRITION OMEGA-3T 100softgels на супер цена Хранителни добавки за стави

GENIUS NUTRITION OMEGA-3T 100softgels

39.00 лв.
Наличен
Genius Nutrition
Производител:Genius Nutrition
Код на продукта: 3867
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

OMEGA-3T ОТ GENIUS NUTRITION®  предлага най-високата бионаличност, тъй като съдържа форма на омега-3, наречена триглицерид, чиито ползи са подкрепени от над 8000 научни изследвания. EPA и DHA, които са в изобилни количества в рибеното масло, са изключително важни за нормален растеж и развитие, поддържане на функциите на мозъка и здравето на сърцето, поддържане на здравето на костите и ставите и подсилване на имунната система.

Характеристики и свoйcтвa нa GENIUS NUTRITION OMEGA-3T 100 softgels:

 • Нашите Omega-3T капсули съдържат висококачествено масло от морска риба.
 • СУРОВИНА: риба от най-чистите морета
 • ЧИСТО МАСЛО: без замърсители
 • УНИКАЛНО КАЧЕСТВО: патентована концентрация на естествен ензим от омега-3 (DHA/EPA)
 • МАСЛО В ТРИГЛИЦЕРИДНА ФОРМА: естествена форма на омега-3, която лесно се абсорбира от тялото
 • ОКСИДАТИВНА СТАБИЛНОСТ: Ние използваме патентована QUALITYSILVER® технология, за да осигурим оксидативна стабилност и оптимално запазване на хранителните стойности и органолептичните свойства на нашето масло
 • Подпомага сърдечно-съдовата система
 • Намалява нивата на холестерол

КАКВО Е СПЕЦИАЛНОТО на GENIUS NUTRITION OMEGA-3T  ?            

Genius Nutrition® разработи най-модерната формула на рибено масло: OMEGA-3T. Нашата формула се базира на чиста форма на триглицерид (TG), която му позволява да се абсорбира в тялото с по-висока скорост, в сравнение с повечето продукти от рибено масло, които се предлагат в търговската мрежа, съдържащи омега-3 под формата на етилов естер (EE).

Продуктите омега-3 с етилов естер често се срещат на пазара заради по-ниската си цена: тази форма е много по-евтина за производство от OMEGA-3T (предшестващата я форма с триглицерид). Производственият процес включва молекулна дестилация за отстраняване на промишлени замърсители (редки метали, PCB), които се намират в рибеното масло. След този етап омега-3 молекулите - EPA и DHA - се концентрират.След като завършите микродестилацията и получите чист продукт, производителите оставят концентрирано масло от омега-3 в EE форма поради една единствена причина: РАЗХОДИ. Превръщането на концентрираното рибено масло, което е в етил естерна форма, обратно в естествена триглицеридна форма (TG) е много по-скъпо.

Genius Nutrition® използва OMEGA-3T, концентрирана форма на омега-3, която се превръща обратно в естествена триглицеридна форма - най-добрия краен омега-3 продукт. Етил естерите (EE) се намират в човешката храна от около 20 години. За разлика от тях, рибеното масло в натурална триглицеридна форма се консумира безопасно от хиляди години.

OMEGA-3T в натурална TG форма доказано има скорост на усвояване с от 48 до 70% по-висока от EE формите. Поради тази причина ние използваме OMEGA-3T само в TG форма. Според някои проучвания, TG формата има дори по-висока скорост на усвояване с над 250%.
1 дoзa: 2 капсули

Дoзи в oпaĸoвĸa: 50

Прием: Като хранителна добавка приемайте 2 капсули дневно с храна

Съставки: рибено масло (QUALITYSILVER® , TG-форма), рибен желатин, овлажнител: глицерол, антиоксидант: смес от токофероли, антиоксидант: екстракт от розмарин. Помощно средство за обработка (лубрикант): Слънчогледов лецитин (може да се използва и MCT)

Общо омега 3 мастни киселини (като FA) от които EPA (като FA) - 630 мг , от които EPA (като FA) 320 mg , от които DHA (като FA) 220 mg , от които EPA + DHA (като FA) 520 mg

Енергия:43kcal;Въглехидрати:232мг; Протеин 112мг; Липиди 1000мг

АЛЕРГЕНИ: РИБА
Зaбeлeжĸи:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
GENIUS, NUTRITION, OMEGA-3T, 100softgels, Хранителни, добавки, стави