Facebook Pixel
FA NUTRITION Xtreme NAPALM Pre-Contest 500 гр / 88 дози на супер цена Предтренировъчни продукти (Pre-Workout)
-20%

FA NUTRITION Xtreme NAPALM Pre-Contest 500 гр / 88 дози

55.96 лв.69.95 лв.

Скоро в наличност

FA Nutrition
Производител:FA Nutrition
Код на продукта: 8123
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

FA Xtreme Napalm Pre-Contest от линията Xtreme е следващо поколение стимулатор преди тренировка, създаден да предизвика мощен ефект на възбуда и „мускулна помпа“ по време на екстремни тренировъчни сесии. Дозировката на всяко от физиологично активните съединения, съдържащи се в FA Xtreme Napalm Pre-Contest®, беше внимателно измерена, за да се постигне оптимален тренировъчен ефект. За разлика от много редовни добавки преди тренировка, специалните комплекси на FA Xtreme Napalm Pre-Contest® наистина действат, което пряко влияе върху тренировъчните ефекти и увеличава мускулната маса и сила. 

Характеристики и свoйcтвa нa FA NUTRITION Xtreme NAPALM Pre-Contest 500 гр / 88 дози :

Увеличава умствения фокус

Повишава значително нивата на енергия

Увеличава скоростта на подаване на хранителни вещества и кислород в мускулите

Насърчава разграждането на свободните радикали

Без добавена захар

Без въглехидрати

88 дозиЧрез различните механизми на действие Xtreme NO-Volumizing Complex и Xtreme Power & Focus Complex оптимално поддържат тялото по време на тренировки с висока интензивност, като ви осигуряват мощна „мускулна помпа“ от началото на тренировката. Оптималната дозировка на аргинин AKG и цитрулин малат увеличава производството на азотен оксид в ендотела и разширява кръвоносните съдове, увеличавайки хранителните вещества и транспорта на анаболни стимулатори в работещите мускули. Според научни изследвания цитрулин малатът, съдържащ се в Xtreme Power & Focus Complex, намалява натрупването на млечна киселина в мускулите и следователно увеличава тренировъчния капацитет на тялото. Този ефект се подкрепя от бета-аланин, който е съединение на една от най-важните вътреклетъчни буферни системи - карнозин. С Xtreme Napalm® Pre-Contest® е възможно да правите повече повторения и сетове с повече тежести по време на всяка интензивна тренировъчна сесия, което ви води директно към превъзходното нарастване на мускулната маса и сила!

Комплексът Xtreme Power & Focus и комплексът с витамин В осигуряват максимално възбуждане и превъзходен фокус по време на всяка тренировка. Освен това, физиологично активните съединения от Xtreme Power & Focus Complex значително намаляват мускулното изтощение и позволяват да се извършват много тежки тренировки. С Xtreme Napalm® Pre-Contest® е по-лесно да следвате хардкор тренировъчните процедури, а усещането за стимулиране на тялото и „мускулна помпа“ ще ви помогнат да достигнете нови нива на енергия! Предварителният конкурс на FA Xtreme Napalm също доставя важни антиоксиданти и минерали. Оптималната доза антиоксиданти "смазва" свободните радикали, създадени по време на тренировка, и ефективно намалява количеството мускулни микроувреждания, намалявайки скоростта на катаболните процеси в мускулите. Ключовите електролити, съдържащи се в Delivery & Electrolite Complex, осигуряват оптимална хидратация на мускулната тъкан, така че всеки потребител на FA Xtreme Napalm Pre-Contest може да бъде сигурен, че всички метаболитни процеси в мускулите му се провеждат с оптимална скорост. Xtreme Napalm® Pre-Contest не съдържа въглехидрати, така че може да се използва от хора на диети с ограничен въглехидрати. Сега всеки спортист във фаза преди състезание / редукция може да избере стимулатор преди тренировка, който не съдържа въглехидрати.


1 дoзa: 1 мерителна лъжица

Дoзи в oпaĸoвĸa: 88

Прием: Приемайте 1 доза 30-40 минути преди физическо натоварване

Зaбeлeжĸи: Да се съхранява на сухо и прохладно място, дaлeч oт дeцa! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Зaбeлeжĸи:

  • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
  • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
  • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
  • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
  • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
NUTRITION, Xtreme, NAPALM, Pre-Contest, 500, дози, Предтренировъчни, продукти, (Pre-Workout)

Свързани продукти

Топ продукт
-10%