Facebook Pixel
CVETITA HERBAL TRIBULUS + GINKGO на супер цена Хормонно-стимулиращи и хардкор продукти

CVETITA HERBAL TRIBULUS + GINKGO

35.00 лв.
Наличен
Cvetita Herbal
Производител:Cvetita Herbal
Код на продукта: 3522
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email

телефон Поръчайте лесно на телефон 0887203205

безплатна доставка

Трибулус + Гинко е водно-етанолов течен екстракт от билкате Tribulus Teresttris (Бабини Зъби) и Ginkgo Biloba ( Гинко Билоба ). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена суровина, която е с уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и професионализъм, нашият екип успя да разработи Трибулус + Гинко и да постигне максимална концентрация на полезни вещества само в една опаковка от 100 ml.

Характеристики и свoйcтвa нa CVETITA HERBAL TRIBULUS + GINKGO:

 • По-висока потентност
 • По-бързо възстановяване след тежки физически и психически натоварвания
 • По-лесно натрупване на мускулна маса
 • Подобрена памет и мозъчните функции
 • При по-добро възстановяване 
 • Повишено либидо

Трибулус + Гинко течен екстракт стимулира производството на два гонадотропни хормона: Лутеинизиращ (LH) и Фоликулостимулиращ (FSH). Лутеинизиращият хормон е пряко отговорен за производството на тестостерон, като покачва неговите нива в рамките на физиологичните граници. От своя страна фоликулостимулиращият хормон регулира узряването на сперматозиодите в тестисите. Обогатяването с Гинко подобрява в пъти кръвообращанието на цялото тяло. Клинични изследвания показват, че употребата на Трибулус + Гинко увеличава броя на сперматозоидите и тяхната подвижност. Затова екстрактът се препоръчва при някои форми на безплодие.


1 дoзa: 3мл

Дoзи в oпaĸoвĸa: 33

Прием: След 30+ годишна възраст производството на тестостерон започва постепенно да намалява. Тук на помощ идва Трибулус + Гинко. Достатъчно е да се приема по два пъти на ден по 3 ml в период не по-дълъг от 12 часа. Продължителността на циклите може да са от по 2 месеца с почивка от 2 до 3 седмици.  След навършването на 40+, през първия месец приемът може да се увеличи до 3 пъти дневно по 3ml. През втори и трети месец приемът се намалява до 2 пъти дневно по 3ml на 12 часа.  След навършване на 50+ години ползата от прием на течен екстракт Tрибулус + Гинко започва да става все по-необходим. Свойствата му са много подходящи за хората в тази възраст. Спомага за намаляването на холестерола в кръвта. Има антибактериално и диуретично действие. Препоръчително е през целия период на прием (до 3 месеца) да се приема по 3 пъти на ден по 3ml след храна.

Съставки: Трибулус Терестрис , Гинко Билоба , вода , етанол


Зaбeлeжĸи:

 • Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
 • Да не се приема от бременни и кърмещи жени.
 • Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
 • Продуктът не е лекарствено средство, а хранителна добавка.
 • Консултирайте се с вашия личен лекар преди прием.

Напишете отзивРейтинг Лош           Добър
CVETITA, HERBAL, TRIBULUS, GINKGO, Хормонно-стимулиращи, хардкор, продукти

Свързани продукти

-50%
Топ продукт
-30%
23.07 лв. 32.95 лв.
-25%
45.00 лв. 60.00 лв.
-25%
32.25 лв. 43.00 лв.
-13%
110.00 лв. 127.00 лв.
-25%
-25%
79.50 лв. 106.00 лв.
-30%
18.87 лв. 26.95 лв.