Facebook Pixel

Протеинови матрици

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Постигнете най-добрите резултати с Nutrafit и нашите протеинови матрици. За разлика от стандартните продукти, тези представляват комбинация от няколко различни видове протеин. В повечето случаи съдържат такива с различна скорост на усвояване, биологична стойност и аминокиселинен профил.

Защо Ви препоръчваме протеинови матрици?

Понякога, когато започвате да тренирате и сте в самото начало, ще откриете различни източници на информация и препоръки от медицински лица и треньори. Лесно бихте могли да се объркате на кои протеинови източници и аминокиселини да заложите. Истината е, че всяка има своите предимства и може да Ви помогне да постигнете желаните резултати. Важно е да обърнете внимание на Вашите активности, желани резултати и физическо състояние.

Но, ако виждате ползата от много различни хранителни добавки, протеиновите матрици са правилния избор за Вас! Както вече казахме, в тяхното съдържание присъстват различни видове протеини и аминокиселини. Целта е да снабдят организма Ви с всичко, от което се нуждае да подобрите възстановяването на мускулите, да стимулира развитието им и енергията Ви.

Какво съдържат протеиновите матрици?

Обикновено основата на протеиновите матрици се състои от суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин хидроизолат, казеин и други. Разбира се, всеки продукт има различна формула и в него може да влизат един или повече видове от посочените протеини.

Обърнете внимание, че тези продукти са създадени с цел да осигурят всички предпоставки за натрупване на качествена мускулна маса и да насърчат протеиновия процес. Различното време на усвояване на протеините и аминокиселините, подпомагат бързото възстановяване на организма.

Различните източници на протеин в съдържанието, имат важна роля и при изчистването на нежеланите мазнини, които тялото е натрупало. Освен това спомагат и за стимулиране на имунната система и подобряване на цялостното здравословно състояние.

За кого са подходящи протеиновите матрици?

Подходящи са за употреба от всеки, който има специфични нужди и цели, защото наличието на въглехидрати и мазнини в тях са сведени до минимум.

Протеиновите матрици са подходящи за всеки, който иска да постигне най-добрите резултати във фитнеса или едва сега започва своята промяна. Могат да се използват по всяко време след тренировка, между храненията, вместо закуска. Те ще допълнят Вашата диета, осигурявайки необходимите ползи за здравето и ефективността, която търсите.

Какво Ви препоръчваме?

След като изберете желания продукт, запознайте се внимателно с препоръките за употреба на производителя! Не превишавайте препоръчителните дози!

Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако имате специфични хронични заболявания, НЕ трябва да се приема от бременни и кърмещи, освен ако не сте се консултирали с Вашия следящ лекар.

Трябва да го съхранявате на стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина. Винаги се консултирайте със специалист, ако започвате диета, тренировъчна програма или променете режима си и включвате нови продукти.

Обърнете внимание, че това НЕ е лекарство, а хранителна добавка! Трябва да се комбинира със здравословен и балансиран хранителен режим и физическа активност, за да получите най-добрите резултати.

Започнете промяната сега!

Поръчайте избраните протеинови матрици през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0887 203 205. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да изберете подходящия за Вас продукт.