Facebook Pixel
МЕНЮ
БЪРЗИ ВРЪЗКИ

Филтър

Цена
до
Марка
2
2
1
1
1
Вкус
3
3
2
2
2
1
1
1
1
1
1
Виж повече

Филтър

Цена
до
Марка
2
2
1
1
1
Вкус
3
3
2
2
2
1
1
1
1
1
1
Виж повече

Протеинови матрици

Постигнете най-добрите резултати с Nutrafit и нашите протеинови матрици. За разлика от стандартните продукти, тези представляват комбинация от няколко различни видове протеин. В повечето случаи съдържат такива с различна скорост на усвояване, биологична стойност и аминокиселинен профил.

Защо Ви препоръчваме протеинови матрици?

Понякога, когато започвате да тренирате и сте в самото начало, ще откриете различни източници на информация и препоръки от медицински лица и треньори. Лесно бихте могли да се объркате на кои протеинови източници и аминокиселини да заложите. Истината е, че всяка има своите предимства и може да Ви помогне да постигнете желаните резултати. Важно е да обърнете внимание на Вашите активности, желани резултати и физическо състояние.

Но, ако виждате ползата от много различни хранителни добавки, протеиновите матрици са правилния избор за Вас! Както вече казахме, в тяхното съдържание присъстват различни видове протеини и аминокиселини. Целта е да снабдят организма Ви с всичко, от което се нуждае да подобрите възстановяването на мускулите, да стимулира развитието им и енергията Ви.

Какво съдържат протеиновите матрици?

Обикновено основата на протеиновите матрици се състои от суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин хидроизолат, казеин и други. Разбира се, всеки продукт има различна формула и в него може да влизат един или повече видове от посочените протеини.

Обърнете внимание, че тези продукти са създадени с цел да осигурят всички предпоставки за натрупване на качествена мускулна маса и да насърчат протеиновия процес. Различното време на усвояване на протеините и аминокиселините, подпомагат бързото възстановяване на организма.

Различните източници на протеин в съдържанието, имат важна роля и при изчистването на нежеланите мазнини, които тялото е натрупало. Освен това спомагат и за стимулиране на имунната система и подобряване на цялостното здравословно състояние.

За кого са подходящи протеиновите матрици?

Подходящи са за употреба от всеки, който има специфични нужди и цели, защото наличието на въглехидрати и мазнини в тях са сведени до минимум.

Протеиновите матрици са подходящи за всеки, който иска да постигне най-добрите резултати във фитнеса или едва сега започва своята промяна. Могат да се използват по всяко време след тренировка, между храненията, вместо закуска. Те ще допълнят Вашата диета, осигурявайки необходимите ползи за здравето и ефективността, която търсите.

Какво Ви препоръчваме?

След като изберете желания продукт, запознайте се внимателно с препоръките за употреба на производителя! Не превишавайте препоръчителните дози!

Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба, ако имате специфични хронични заболявания, НЕ трябва да се приема от бременни и кърмещи, освен ако не сте се консултирали с Вашия следящ лекар.

Трябва да го съхранявате на стайна температура, далеч от пряка слънчева светлина. Винаги се консултирайте със специалист, ако започвате диета, тренировъчна програма или променете режима си и включвате нови продукти.

Обърнете внимание, че това НЕ е лекарство, а хранителна добавка! Трябва да се комбинира със здравословен и балансиран хранителен режим и физическа активност, за да получите най-добрите резултати.

Започнете промяната сега!

Поръчайте избраните протеинови матрици през нашия онлайн магазин или като се свържете с нас на телефон: 0887 203 205. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да изберете подходящия за Вас продукт.

Филтър
-33%
Musclepharm

MUSCLEPHARM Combat Sport 1906 грама

110.00 лв. 165.00 лв.

MUSCLEPHARM COMBAT SPORT e матрична протеинова пудра от ново поколение,съдържаща 5 вида протеин..

-28%
BSN

BSN SYNTHA 6 Edge 1.82kg

110.50 лв. 153.00 лв.

BSN SYNTHA 6 Edge е нов продукт, представляващ протеинова матрица, отличава се с високо качеств..

Muscletech

MUSCLETECH Phase 8 / 2100гр.

98.00 лв.

MUSCLETECH Phase 8 е матричен протеин в иновативна формула,гарантираща мускулен растеж през цел..

-22%
BSN

BSN SYNTHA 6 2270g

120.00 лв. 153.00 лв.

SYNTHA-6® е ултра премиум протеин на прах с 22g протеин на порция и е един от най-вкусните прот..

-30%
Genius Nutrition

GENIUS NUTRITION PROTEIN F-5 2000g

84.00 лв. 120.00 лв.

Protein-F5 от Genius Nutrition е висококачествена смес, която съчетава 5 вида протеини, за да осигур..

Kevin Levrone

Кevin Levrone Black Line / Anabolic Double Impact 30g

2.45 лв.

Кevin Levrone Black Line / Anabolic Double Impact е висококачествена протеинова пудра, съчетава..

Kevin Levrone

Кevin Levrone Black Line / Anabolic Double Impact 908g

99.95 лв.

Кevin Levrone Black Line / Anabolic Double Impact е висококачествена протеинова пудра, съчетава..

1 - 7 от 7 продукта (1 страници)