Facebook Pixel

Течни аминокиселини

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)

Искате да подобрите качеството на Вашите тренировки и възстановителния период? А знаете ли, че течните аминокиселини могат да Ви помогнат това да се случи по-бързо?

Аминокиселините са градивни елементи на протеините. Те играят важна роля за тялото Ви, като подпомагат развитието и възстановяването на мускулите, усвояване на хранителните вещества, детоксикация и подсилване на имунитета. Има два основни вида:

  • Есенциални – 9 на брой, които тялото не може само да си произведе и трябва да си набави чрез храната.
  • Несъществени – 11 на брой, които организмът може да си произведе сам, дори да не присъстват в храната.

Защо да изберете течни аминокиселини?

Основната разлика между продуктите, които ще откриете при нас е тяхната форма. Течните аминокиселини се усвояват по-лесно в сравнение с таблетките и капсулите. Те са и по-бързо усвояеми за организма, което позволява по-бързото им абсорбиране от тялото. Съответно това подпомага и за по-бързото им достигане до мускулите и предотвратяване на умората в тях.

Можем да кажем, че основните им предимства са:

  • По-голямата концентрация на аминокиселини.
  • Усвояват се по-добре от организма.
  • Действат по-бързо и ефикасно.
  • Абсорбират се по-пълноценно – те са по-лесно смилаеми, защото тялото не се нуждае от много енергия, за да ги усвои. Не се налага да се разграждат на хранителни вещества. Вместо това, аминокиселините директно достигат до мускулите и подпомагат тяхната регенерация и изграждане.
  • 100% усвояване – както вече споменахме, аминокиселините вече са предварително разградени. Този продукт улеснява пълното и бързо усвояване, което е подходящо за хора, които правят интензивни тренировки и искат да предотвратят умората. Той е и особено подходящ за хората с проблеми при храносмилане и чревни проблеми.

Какво Ви препоръчваме?

Специалистите съветват да комбинирате хранителните добавки с упражнения, за да повишите мускулната маса. Това може да помогне на ефективността на всяка тренировка. Дължи се на увеличаване на количеството структурирани протеини в мускулите като актин, миозин, тропонин и други. Тези протеини са познати като миофибрилирани протеини.

Балансът между синтеза и разграждането на тези протеини в даден период от време определя промяната в размера на мускулите. Стимулирането на синтеза на мускулни протеини, което по този начин води до позитивен баланс на мускулен протеин, е метаболитният механизъм за увеличаване размера на мускулите.

Не пропускайте да изберете най-доброто с nutrafit.bg.

Поръчайте избраните продукти през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 0887 203 205. Нашите консултанти с удоволствие ще Ви съдействат и ще отговорят на всичките Ви въпроси за нашите хранителни добавки.